Om oss

dorspesialisten-butikk
Dørspesialisten er en bedrift i Sandefjord i Vestfold, med spesialkompetanse innenfor dører, vinduer, garasjeporter og skyvedørsgarderober. Varene våre henter vi fra de beste produsentene over hele landet. Bedriften ble etablert i 2007 og har i år 3 ansatte.

Vi jobber mot både byggmestere, arkitekter og privatmarkedet. Byggmestere og arkitekter handler hos oss på grunn av vår gode service, vår gode fagkunnskap og våre lave priser. Privatmarkedet setter pris på at det er enkelt og handle hos oss, og med vår sammarbeidspartner PDV service tilbyr vi en totalpakke helt fra handel til produktet er ferdig montert. Denne tjenesten blir benyttet både av byggmestere og privatkunder.

Våre konkurrenter er de store kjedene som satser på store varehus og lave priser. Vi er konkuransedyktige på pris, men satser på færre varegrupper og god service. Det er enklere og raskere å handle hos oss fordi du med en gang kommer til rett person, som har god kompetanse på alt vi leverer.

VIDEOANNONSE.NO " Dørspesialisten"

"Dørspesialisten" VIDEOANNONSE.NO levert og vi er igang i byggbransjen. Følg med her kommer det flere VIDEOANNONSE.NO `er framover. Bestill DIN VIDEOANNONSE.NO i dag på tlf 98 411 499 eller mail terje@videoannonse.no. www.videoannonse.no

www.dorspesialisten.no

Posted by videoannonse.no on 25. november 2016