• Lagervare! 1-2 uker leveringstid! Harmonie Nora ytterdør er en LITT TYNNERE – MEN LIKEVEL SOLID YTTERDØR. Ønsker du en rimeligere dør, så har vi denne flotte dørmodellen. Døren har noe enklere låsenhet enn våre andre modeller. Dørblad på 63 mm og 105 mm karm. Leveres med TrioVing D1245 låsenhet Døren kan leveres i andre farger mot et mindre tillegg i pris og noe lengre leveringstid må påregnes. Ta da kontakt med oss for et uforpliktet tilbud.
 • Lagervare! Harmonie Helle ytterdøren er en klassisk modell og bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. En dør tilpasset ditt hus er en god investering. Alle modeller kan bestilles med sidefelt i samme design som døren og som tofløyet utgave. Dørene med glassfelt kan bestilles som tett utgave om det er ønskelig. Ta da kontakt med oss for bestilling.
 • Lagervare! 1-2 ukers leveringstid. Harmonie Tønsberg ytterdør er i fjord og fjell serien til Harmonie, og er inspirert av norsk natur og miljø. Dette er en dør med dybde og sjel. Dette er en vaker dør, både utenpå og innvendig. Døren har 78 mm tykt dørblad og leveres med forsikringsgodkjent låseenhet. Nytt i år er også døren kan bestilles med skjulte hengsler.  Døren kan selvsagt også leveres i ønsket farge mot et mindre tillegg i pris, og noe lengre leveringstid må påregnes. Ta da kontakt med oss for et uforpliktet tilbud.
 • Lagervare! 1-2 ukers leveringstid. Harmonie Oslo ytterdør er i fjord og fjell serien til Harmonie, og er inspirert av norsk natur og miljø. Dette er en dør med dybde og sjel. Døren kommer med hele 4-lags glass. Glasset går derfor jevnt med dørbladet for et enda renere design, og skaper en unikt dype, samt ett svært eksklusivt uttrykk. Dette er en vaker dør, både utenpå og innvendig. Døren har 78 mm tykt dørblad og leveres med forsikringsgodkjent låseenhet. Nytt i år er også døren kan bestilles med skjulte hengsler.  Døren kan selvsagt også leveres i ønsket farge mot et mindre tillegg i pris, og noe lengre leveringstid må påregnes. Ta da kontakt med oss for et uforpliktet tilbud.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Gausdal døren er en rimeligere dør, men er likevel flott og av bra kvalitet. Dørene har normal standard tykkelse på dørbladet, 63mm og 115mm kram. Døren har også noe enklere låsenhet enn våre andre dører. Glasset er klart og døren har en slett innside. Er du på jakt etter en ytterdør som vil passe perfekt som ytterdør til både hus og hytte, eller en matchende dør til boden eller garasje har du her en utrolig flott dør.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Siv døren er en rimeligere dør, men er likevel flott og av bra kvalitet. Dørene har normal standard tykkelse på dørbladet, 63mm og 105mm kram. Døren har også noe enklere låsenhet enn våre andre dører. Døren har en slett innside. Obs! En meget populær dør, så vi må ta et forbehold om at produsenten har døren på lager, nå under sommer/ferietider.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Siv døren er en rimeligere dør, men er likevel flott og av bra kvalitet. Dørene har normal standard tykkelse på dørbladet, 63mm og 105mm kram. Døren har også noe enklere låsenhet enn våre andre dører. Glasset er cotswold og døren har en slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Ina døren er en rimeligere dør, men er likevel flott og av bra kvalitet. Dørene har normal standard tykkelse på dørbladet, 63mm og 105mm kram. Døren har også noe enklere låsenhet enn våre andre dører. Glasset er klart og døren har en slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Andrea døren en klassisk dør og bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. Døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er cotswold og døren har slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Sara døren en klassisk dør og bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. Døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er cotswold og døren har lik dekor på innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Marianne døren er en klassisk dør og bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. Døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er sotet med messing-innfatning og døren har lik dekor på innside. Døren kan også bestilles med bly-innfatning, ta da kontakt med oss.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Monica døren en klassisk dør og bygger på trender som har vedvart i generasjoner og stiltyper som aldri går av moten. Døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er sotet og døren har lik dekor på innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Sotra døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er cotswold og døren har slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Møre døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er klart og døren har slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Utvik døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er klart og døren har slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Vera døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bygget for å være både solid og holdbar. Glasset er klart og døren har slett innside.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Karine døren er av høy kvalitet og er bygd for å være både solid og holdbar. Døren har også enkel dekor på innerside og sotet glass.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Katrine døren er av høy kvalitet og er bygd for å være både solid og holdbar. Døren har også enkel dekor på innerside og sotet glass.

Tittel

Gå til toppen