Hjem/Nordicdoor/Nordicdoor innerdører
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1 uke ved forsendelse. Nordicdoor lett kompakt klassisk hvit innerdør er en dør med rørspon-kjerne, som passer alle tradisjonelle og moderne hus nå lagerført i klassisk hvit. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er veldig populær til prosjekter som ønsker at fargenyanser skal være kritt hvite.
 • Nordicdoor lett eik Innerdør

  kr 4.379kr 4.809
  Lagerført! Leveringstid ca. 1 uke ved forsendelse. Nordicdoor lett formpresset eik innerdør er en dør med honeycomb-kjerne, som passer alle tradisjonelle hus. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er veldig populær til prosjekter som skal skille seg litt ut med en twist av det eldre og moderne.
 • Nordicdoor Slett Lett Innerdør

  kr 795kr 2.744
  Lagerført! Leveringstid ca. 1-2 uker Nordicdoor slett lett formpresset hvit innerdør er en enkel dør med honeycomb-kjerne, som passer alle typer hus. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er veldig populær til både prosjekter og hus som ønsker en rask og rimelig oppgradering. Flere hus har i disse dager ofte en utleiedel hvor disse dører også er veldig populære.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1 uke ved forsendelse. Nordicdoor stil 1 glass klassisk hvit innerdør er en dør med kraftig oppbygning med hele 12mm speil som gjør døren meget formstabil. Passer både tradisjonelle og moderne hus. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er en av våre mest solgte innerdører, som nå også lagerføres i klassisk hvit.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1 uke ved forsendelse. Nordicdoor stil 1 tett klassisk hvit innerdør er en dør med kraftig oppbygning med hele 12mm speil som gjør døren meget formstabil. Passer både tradisjonelle og moderne hus. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er en av våre mest solgte innerdører, som nå også lagerføres i klassisk hvit.
 • Lagerført! Leveringstid ca. 1 uke ved forsendelse. Nordicdoor stil 1 tett Standard hvit innerdør er en dør med kraftig oppbygning og meget formstabil. Passer både tradisjonelle og moderne hus. Vi anbefaler karm med dempelist til alle våre dører, da det gir en helt annen følelse av kvalitet. Døren er en av våre mest solgte innerdører, som lagerføres i mange ulike mål.

Tittel

Go to Top